Archive

 1. Schilder

  Reacties uitgeschakeld voor Schilder

  Voor een bedrijf in ’s-Hertogenbosch zoeken wij per direct ervaren schilders. Het bedrijf waar jij komt te werken is toonaangevend in het leveren en aanbrengen van luxe vinylsoorten, fotoprints, glasweefsel behang en vele andere vormen van wandbekleding. Het bedrijf is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met wanden. Wegens een constante sterke groei zijn we op zoek naar fulltimers die het team komen versterken.

  Wij zijn op zoek naar een servicegerichte en gemotiveerde collega die graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en levert daarom vakmanschap zodat onze tevreden klanten blijven terugkeren.

  Jouw profiel

  We zijn op zoek naar ervaren schilders, het liefst met ervaring in behang of schilderwerk. Heb je geen ervaring, gaan we jou opleiden waardoor je na enige tijd zelfstandig op pad kunt. Dit houdt in dat je met ervaren behangers wordt meegestuurd die jou alles kunnen uitleggen zodat je het vak snel onder de knie krijgt. Je bent in het bezit van een rijbewijs waardoor je kunt carpoolen met collega’s of naar projecten kunt rijden.

  Wat we jou bieden

  Geen dag is hetzelfde en hierdoor is het werk erg dynamisch. Je werkt door heel Nederland op allerlei verschillende projecten en in verschillende markten. Ook werk je met veel verschillende soorten wandbekleding. Hierdoor blijft het werk gevarieerd en creatief. Doordat je vroeg begint (07:00u) ben je ook weer op tijd klaar (15:00u) waardoor je veel vrije tijd overhoud. Ook niet onbelangrijk is het huidige team: je bent met zo’n 20 gemotiveerde werknemers actief in dit snel groeiende bedrijf. Het is er gezellig en je zult met verschillende collega’s vele projecten afwerken.

  Een werkweek bestaat uit 37 uur. We bieden je een meer dan marktconform salaris, pensioenopbouw en vakantiegeld.

 2. Behanger

  Reacties uitgeschakeld voor Behanger

  Voor een bedrijf in ’s-Hertogenbosch zoeken wij per direct behangers/wandbekleders. Het bedrijf waar jij komt te werken is toonaangevend in het leveren en aanbrengen van luxe vinylsoorten, fotoprints, glasweefsel behang en vele andere vormen van wandbekleding. Wegens een constante sterke groei zijn we op zoek naar fulltimers die het team komen versterken.

  Behanger of liever gezegd: wandbekleder. Wij zijn op zoek naar een servicegerichte en gemotiveerde collega die graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en levert daarom vakmanschap zodat onze tevreden klanten blijven terugkeren.

  Wat je gaat doen

  • Exclusieve wandafwerking verwerken zoals Vescom, Arte, Eijffinger, BN in bijvoorbeeld hotels, scholen, kantoorpanden etc.
  • Fotoprints aanbrengen die uit één stuk op de wand worden aangebracht. Dit kunnen fotowanden zijn van 2 tot 20 meter lang in uiteenlopende projecten
  • Glasweefsel behang aanbrengen (ook wel scan genoemd), en het eventueel sauzen hiervan. Je gaat dus ook grote oppervlaktes voorzien van texwerk.

  De projecten waar jij komt te werken bestaan voornamelijk uit hotels, zorginstellingen, ziekenhuizen en scholen. Maar ook is er geregeld werk in bijvoorbeeld pretparken, retail, theaters en sportcentra. Hierdoor blijft je werkplek dynamisch.

  Jouw profiel

  We zijn op zoek naar wandbekleders, het liefst met ervaring in behang of schilderwerk. Heb je geen ervaring, gaan we jou opleiden waardoor je na enige tijd zelfstandig op pad kunt. Dit houdt in dat je met ervaren behangers wordt meegestuurd die jou alles kunnen uitleggen zodat je het vak snel onder de knie krijgt. Je bent in het bezit van een rijbewijs waardoor je kunt carpoolen met collega’s of naar projecten kunt rijden.

  Wat we jou bieden

  Geen dag is hetzelfde en hierdoor is het werk erg dynamisch. Je werkt door heel Nederland op allerlei verschillende projecten en in verschillende markten. Ook werk je met veel verschillende soorten wandbekleding. Hierdoor blijft het werk gevarieerd en creatief. Doordat je vroeg begint (07:00u) ben je ook weer op tijd klaar (15:00u) waardoor je veel vrije tijd overhoud. Ook niet onbelangrijk is het huidige team: je bent met zo’n 20 gemotiveerde werknemers actief in dit snel groeiende bedrijf. Het is er gezellig en je zult met verschillende collega’s vele projecten afwerken.

  Een werkweek bestaat uit 37 uur. We bieden je een meer dan marktconform salaris, pensioenopbouw en vakantiegeld.

 3. Leerling monteur (wandbekleding)

  Reacties uitgeschakeld voor Leerling monteur (wandbekleding)

  Voor een bedrijf is s-Hertogenbosch zoeken wij (leerling) monteurs montage XL fotoprints. Het bedrijf waar jij komt te werken is een bekende speler in de markt als het gaat om XL fotoprints. Er zijn tegenwoordig weinig projecten te noemen waarin dit product niet wordt toegepast. Dankzij een constante groei in de vraag naar XL fotoprints zoeken wij per direct versterking.

  Ben je al bekend met de montage? Dan kun je na een inwerkperiode zelfstandig op pad om de mooiste resultaten te creëren bij onze opdrachtgevers. Het uit te voeren werk is veelal in hotels, restaurants of kantoren. We stellen een bedrijfsauto beschikbaar en je wordt beloond met een aantrekkelijk salaris.

  Leerling? Als het vak je aanspreekt maar je hebt er geen ervaring mee, leren wij het je graag. Na een opleidingstraject ben je in staat om zelfstandig op pad te gaan langs onze opdrachtgevers.

  Wij vragen van jou

  – De motivatie om het vak te leren

  – Nauwkeurigheid in je werk

  – Je bent service- en klantgericht naar de opdrachtgever

  – En bent in het bezit van je autorijbewijs.

  Neem contact met ons op als het onderstaande je aanspreekt

  – Diversiteit in het werk: geen dag is hetzelfde;

  – Garantie op een vaste baan als het van beide kanten klikt;

  – Goede verdiensten + vakantiegeld + auto van de zaak;

  – Werken binnen een gezellig en trouw team.

  Wil jij dit bijzondere vak leren of ben jij al een ervaren monteur? Schrijf je dan direct in en wij nemen ook direct contact met je op.

 4. Dakdekker

  Reacties uitgeschakeld voor Dakdekker

  Voor een bedrijf in Stadskanaal zoeken wij per direct een allround dakdekker. Onze opdrachtgever is een organisatie die bekend staat als ‘’meesterlijk in het vak”. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leggen, renoveren en onderhouden van bitumineuze en kunststof daken.

  Functie omschrijving:

  Samen met een vast team ga je naar de projecten, deze projecten verschillen. De voorkomende werkzaamheden zijn: het renoveren van een bestaand dak, het opnieuw bekleden en het onderhouden van de daken. Hierdoor is geen dag hetzelfde.

  Wat wij van jou vragen

  • Jij hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Jij bent in het bezit van VCA of bent bereid deze te behalen
  • Jij bent in het bezit van rijbewijs B
  • Jij ziet het werk liggen en kunt fantastisch in teamverband werken
  • Jij bent representatief, enthousiast en gedreven
  • Jij hebt relevante en aantoonbare werkervaring als dakdekker

  Wat wij jou bieden

  • Loon conform CAO
  • De werkzaamheden zullen voornamelijk regionaal plaatsvinden
  • Auto van de zaak
  • Kans op vast dienstverband
 5. Stukadoors

  Reacties uitgeschakeld voor Stukadoors

  Voor een bedrijf in Aalten en Enschede zoeken wij per direct stukadoor. Het bedrijf waar jij komt te werken is al bijna 50 jaar actief in de afbouwbranche. Ze bestaan uit een plezierige club van ambitieuze mensen met een hoog branchegericht kennisniveau, waar zakelijk succes wordt behaald. De kernwaarden van het bedrijf zijn; duidelijkheid, flexibiliteit, bereikbaarheid, hoge kwaliteit en transparantie. Wil jij werken binnen deze fantastische organisatie? Lees dan de vacature hieronder

  Wat ga je doen?

  Als stukadoor ga je, afhankelijk van je ervaring en kennisniveau, zelfstandig of met collega’s op pad naar de klanten. Je gaat aan de slag als stukadoor en bent een vakman in de bouw. Je brengt stucwerk aan op muren, wanden, plafonds en gevels. Dit stucwerk bestaat uit specie, pleister of gibsmortel en vormt een afwerklaag. Als stukadoor weet jij van aanpakken, je vind het mooi om te klussen door te pakken en wil niet stil zitten. Belangrijk hierbij is dat je zowel in teamverband goed kunt functioneren als zelfstandig. Het is afwisselend werk en is zowel bij particulieren, bedrijven en woningbouwstichtingen. Jij bent resultaatgericht en vindt het geweldig om een prachtig resultaat voor de klant achter te laten. Je hebt oog voor detail en denkt in oplossingen. Je gaat eerst met collega’s op pad om ingewerkt te worden, maar kunt in de loop van tijd ook zelfstandig op klus.

  Wat wij van jou vragen

  • Jij hebt een flexibele instelling
  • Jij hebt ervaring als tegelzetter of bent bereid om het vak te leren
  • Jij bent in het bezit van rijbewijs B
  • Jij bent in het bezit van VCA

  Wat jij van ons kunt verwachten en wij jou bieden

  Een leuke afwisselende baan in een unieke, prettige, directe werksfeer bij een bedrijf dat al decennia lang actief is in de afbouw. Werk in een team met enthousiaste en gedreven collega’s. Eventuele mogelijkheden tot omscholing in de afbouw. Een fulltime baan en salaris conform CAO Bouw.

 6. Tegelzetter(s)

  Reacties uitgeschakeld voor Tegelzetter(s)

  Voor een bedrijf in Aalten en Enschede zoeken wij per direct tegelzetters. Het bedrijf waar jij komt te werken is al bijna 50 jaar actief in de afbouwbranche. Ze bestaan uit een plezierige club van ambitieuze mensen met een hoog branchegericht kennisniveau, waar zakelijk succes wordt behaald. De kernwaarden van het bedrijf zijn; duidelijkheid, flexibiliteit, bereikbaarheid, hoge kwaliteit en transparantie. Wil jij werken binnen deze fantastische organisatie? Lees dan de vacature hieronder

  Wat ga je doen?

  Als tegelzetter ga je, afhankelijk van je ervaring en kennisniveau, zelfstandig of met collega’s op pad naar de klanten. Je voert de werkzaamheden uit volgens instructie en tekeningen. Je bekleed wanden en vloeren en zelfs trappen. Dit kan met keramische, glazen of natuurstenen tegels. Ook het afwerken hoort bij je werkzaamheden. Dus in het kort, je bereidt ondergronden voor, zet tegelwerk en maakt een vlakverdeling. Je werkt in de nieuwbouw, renovatie en restauratie van woningen. Het is afwisselend werk en is zowel bij particulieren, bedrijven en woningbouwstichtingen. Jij bent resultaatgericht en vindt het geweldig om een prachtig resultaat voor de klant achter te laten. Je hebt oog voor detail en denkt in oplossingen. Je gaat eerst met collega’s op pad om ingewerkt te worden, maar kunt in de loop van tijd ook zelfstandig op klus.

  Wat wij van jou vragen

  • Jij hebt een flexibele instelling
  • Jij hebt ervaring als tegelzetter of bent bereid om het vak te leren
  • Jij bent in het bezit van rijbewijs B

  Wat jij van ons kunt verwachten en wij jou bieden

  Een leuke afwisselende baan in een unieke, prettige, directe werksfeer bij een bedrijf dat al decennia lang actief is in de afbouw. Werk in een team met enthousiaste en gedreven collega’s. Eventuele mogelijkheden tot omscholing in de afbouw. Een fulltime baan en salaris conform CAO Bouw.