Leerling schilder Barry vertelt - Hét uitzendbureau voor echte vakmensen! | Start to work

Leerling schilder Barry vertelt

Op maandag 1 maart 2021 is Barry, leerling schilder, begonnen bij onze opdrachtgever Profiwall. Profiwall is een gerenommeerd familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van schilder- wand- en beglazingswerkzaamheden. Barry vertelt hieronder over zijn ervaring met Start to work en onze opdrachtgever.

Barry, bevalt het werk en ben je blij met de kans die je krijgt om het prachtige schildersvak te leren?

Ik vind het schildersvak geweldig, na- en tijdens mijn schilders opleiding wist ik al dat dit was wat ik wilde doen. Start to work en Profiwall geven mij de mogelijkheid om alle fijne kneepjes van het vak te leren. Ik ben erachter gekomen dat je meer dingen leert als je dingen gewoon doet en vrij wordt gelaten in de werkzaamheden die je uitvoert, dit geeft mij een verantwoordelijkheidsgevoel en ik hier kan ik goed mee omgaan.

Wat vind je van de opdrachtgever en bieden zij genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen?

Vaak zie je dat de leerlingen de simpele klussen moeten uitvoeren, bij Profiwall is dat gelukkig niet zo. Ik kreeg direct verantwoordelijke taken, omdat ik ook aangaf dat ik dat fijn vind. Profiwall heeft mij gekoppeld aan een ervaren schilder die mij alles kan leren. Binnen Profiwall zijn de lijnen kort, je weet bij wie je moet zijn als er vragen of opmerkingen zijn, dit communiceert probleemloos.

Wat is jouw doel en waar zie jij jezelf over een aantal jaar?

Mijn doel is om een allround schilder te worden. Ook zou ik graag op langere termijn willen leren om glas te zetten. Dit wil ik graag leren zodat ik ook zelfstandig op klussen kan werken en ik altijd flexibel ben. Ik hoop dit te kunnen leren bij Profiwall en door te groeien binnen deze fijne organisatie.

Dankjewel Barry. Fijn dat je het naar je zin hebt en hopelijk kunnen we nog lang van onze samenwerking genieten! Succes op deze klus.

Delen op:
16 april 2021