Ons team

Leroy Flory

“Als geen ander zijn wij bekend met de krapte en schaarste op de arbeidsmarkt, hier wordt absoluut niet mee bedoeld dat de mensen niet meer actief willen zijn op de arbeidsmarkt; maar ze hebben de behoefte aan omscholing of bijscholing of beide.  

Omscholing, bijscholing en begeleiding is van cruciaal
belang en is een must in onze branche. Investeren in personeel is the key, dit weten wij als geen ander en hier spelen wij dagelijks op in. Bij Start to work staan we voor persoonlijke groei en ontwikkeling, de oorzaak van succes. Een duidelijk verhaal van oorzaak en gevolg; investeren = resultaat!”

Jordy Flory

“Wij weten als bedrijf waar wij voor staan en waar wij dagelijks mee bezig zijn, dagelijks investeren wij in onszelf en in ons personeel. Wij hebben weinig verloop in ons personeel, dit is het gevolg van korte lijnen, luisteren naar de wensen van onze mensen en heldere communicatie. Ook merken we als organisatie dat het vertrouwen met zich meebrengt dat wij als sinds 1979 een betrouwbaar en gerenommeerd familiebedrijf zijn. Wij zijn hier ontzettend trots op en zetten dit zeker nog decennia lang door.”

Stijn Ebbing

“Wij zijn een jong, dynamisch en frisse organisatie en
hebben de kwaliteiten om snel in te kunnen spelen op deze ongekende bewegelijke markt. Dit is een enorm voordeel die wij als team met ons meebrengen. Ook onze brede en relatief jonge netwerk is een voordeel en zorgt ervoor dat wij in no-time kandidaten beschikbaar hebben voor de diverse gevraagde functies. Onze medewerkers vinden het fijn om met ons te communiceren en in contact te staan omdat wij naar onze medewerkers luisteren. Meestal hebben ze 1 vast aanspreekpunt, dit resulteert in heldere en duidelijke communicatie”