Archive

 1. Schilder

  Reacties uitgeschakeld voor Schilder

  Voor een bedrijf in ’s-Hertogenbosch zoeken wij per direct ervaren schilders. Het bedrijf waar jij komt te werken is toonaangevend in het leveren en aanbrengen van luxe vinylsoorten, fotoprints, glasweefsel behang en vele andere vormen van wandbekleding. Het bedrijf is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met wanden. Wegens een constante sterke groei zijn we op zoek naar fulltimers die het team komen versterken.

  Wij zijn op zoek naar een servicegerichte en gemotiveerde collega die graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en levert daarom vakmanschap zodat onze tevreden klanten blijven terugkeren.

  Jouw profiel

  We zijn op zoek naar ervaren schilders, het liefst met ervaring in behang of schilderwerk. Heb je geen ervaring, gaan we jou opleiden waardoor je na enige tijd zelfstandig op pad kunt. Dit houdt in dat je met ervaren behangers wordt meegestuurd die jou alles kunnen uitleggen zodat je het vak snel onder de knie krijgt. Je bent in het bezit van een rijbewijs waardoor je kunt carpoolen met collega’s of naar projecten kunt rijden.

  Wat we jou bieden

  Geen dag is hetzelfde en hierdoor is het werk erg dynamisch. Je werkt door heel Nederland op allerlei verschillende projecten en in verschillende markten. Ook werk je met veel verschillende soorten wandbekleding. Hierdoor blijft het werk gevarieerd en creatief. Doordat je vroeg begint (07:00u) ben je ook weer op tijd klaar (15:00u) waardoor je veel vrije tijd overhoud. Ook niet onbelangrijk is het huidige team: je bent met zo’n 20 gemotiveerde werknemers actief in dit snel groeiende bedrijf. Het is er gezellig en je zult met verschillende collega’s vele projecten afwerken.

  Een werkweek bestaat uit 37 uur. We bieden je een meer dan marktconform salaris, pensioenopbouw en vakantiegeld.

 2. Behanger

  Reacties uitgeschakeld voor Behanger

  Voor een bedrijf in ’s-Hertogenbosch zoeken wij per direct behangers/wandbekleders. Het bedrijf waar jij komt te werken is toonaangevend in het leveren en aanbrengen van luxe vinylsoorten, fotoprints, glasweefsel behang en vele andere vormen van wandbekleding. Wegens een constante sterke groei zijn we op zoek naar fulltimers die het team komen versterken.

  Behanger of liever gezegd: wandbekleder. Wij zijn op zoek naar een servicegerichte en gemotiveerde collega die graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en levert daarom vakmanschap zodat onze tevreden klanten blijven terugkeren.

  Wat je gaat doen

  • Exclusieve wandafwerking verwerken zoals Vescom, Arte, Eijffinger, BN in bijvoorbeeld hotels, scholen, kantoorpanden etc.
  • Fotoprints aanbrengen die uit één stuk op de wand worden aangebracht. Dit kunnen fotowanden zijn van 2 tot 20 meter lang in uiteenlopende projecten
  • Glasweefsel behang aanbrengen (ook wel scan genoemd), en het eventueel sauzen hiervan. Je gaat dus ook grote oppervlaktes voorzien van texwerk.

  De projecten waar jij komt te werken bestaan voornamelijk uit hotels, zorginstellingen, ziekenhuizen en scholen. Maar ook is er geregeld werk in bijvoorbeeld pretparken, retail, theaters en sportcentra. Hierdoor blijft je werkplek dynamisch.

  Jouw profiel

  We zijn op zoek naar wandbekleders, het liefst met ervaring in behang of schilderwerk. Heb je geen ervaring, gaan we jou opleiden waardoor je na enige tijd zelfstandig op pad kunt. Dit houdt in dat je met ervaren behangers wordt meegestuurd die jou alles kunnen uitleggen zodat je het vak snel onder de knie krijgt. Je bent in het bezit van een rijbewijs waardoor je kunt carpoolen met collega’s of naar projecten kunt rijden.

  Wat we jou bieden

  Geen dag is hetzelfde en hierdoor is het werk erg dynamisch. Je werkt door heel Nederland op allerlei verschillende projecten en in verschillende markten. Ook werk je met veel verschillende soorten wandbekleding. Hierdoor blijft het werk gevarieerd en creatief. Doordat je vroeg begint (07:00u) ben je ook weer op tijd klaar (15:00u) waardoor je veel vrije tijd overhoud. Ook niet onbelangrijk is het huidige team: je bent met zo’n 20 gemotiveerde werknemers actief in dit snel groeiende bedrijf. Het is er gezellig en je zult met verschillende collega’s vele projecten afwerken.

  Een werkweek bestaat uit 37 uur. We bieden je een meer dan marktconform salaris, pensioenopbouw en vakantiegeld.

 3. Leerling monteur (wandbekleding)

  Reacties uitgeschakeld voor Leerling monteur (wandbekleding)

  Voor een bedrijf is s-Hertogenbosch zoeken wij (leerling) monteurs montage XL fotoprints. Het bedrijf waar jij komt te werken is een bekende speler in de markt als het gaat om XL fotoprints. Er zijn tegenwoordig weinig projecten te noemen waarin dit product niet wordt toegepast. Dankzij een constante groei in de vraag naar XL fotoprints zoeken wij per direct versterking.

  Ben je al bekend met de montage? Dan kun je na een inwerkperiode zelfstandig op pad om de mooiste resultaten te creëren bij onze opdrachtgevers. Het uit te voeren werk is veelal in hotels, restaurants of kantoren. We stellen een bedrijfsauto beschikbaar en je wordt beloond met een aantrekkelijk salaris.

  Leerling? Als het vak je aanspreekt maar je hebt er geen ervaring mee, leren wij het je graag. Na een opleidingstraject ben je in staat om zelfstandig op pad te gaan langs onze opdrachtgevers.

  Wij vragen van jou

  – De motivatie om het vak te leren

  – Nauwkeurigheid in je werk

  – Je bent service- en klantgericht naar de opdrachtgever

  – En bent in het bezit van je autorijbewijs.

  Neem contact met ons op als het onderstaande je aanspreekt

  – Diversiteit in het werk: geen dag is hetzelfde;

  – Garantie op een vaste baan als het van beide kanten klikt;

  – Goede verdiensten + vakantiegeld + auto van de zaak;

  – Werken binnen een gezellig en trouw team.

  Wil jij dit bijzondere vak leren of ben jij al een ervaren monteur? Schrijf je dan direct in en wij nemen ook direct contact met je op.

 4. (Service)technicus W-utiliteit

  Reacties uitgeschakeld voor (Service)technicus W-utiliteit

  Voor een bedrijf in Leek zoeken wij per direct een servicetechnicus W Utiliteit. Het bedrijf waar jij voor komt te werken is een modern familiebedrijf. Persoonlijk, betrokken en betrouwbaar. Een familie die bestaat uit gedreven aanpakkers.

  Een Servicetechnicus die de HVAC-installaties van onze klanten in topconditie houdt. Die je technisch niets kunt wijsmaken, maar die wel goed kan communiceren met collega’s en klanten. Die zijn mbo-opleiding W-Installatietechniek heeft aangevuld met vakgerichte cursussen…

  Wat ga je doen?
  Als Servicetechnicus ben jij dé vakman die ervoor zorgt dat de HVAC-installaties van onze opdrachtgevers in topconditie zijn. Daarnaast loop je niet weg voor wat E-werkzaamheden. De basis van je werkzaamheden bestaat uit het verrichten van onderhoud en/of het oplossen van storingen en het uitvoeren van kleine regieklussen. Je bent een allround technicus met kennis van allerlei verschillende installaties en systemen. Techniek is de basis van je vak, maar je weet dat communicatie en klantgerichtheid essentieel zijn voor een tevreden opdrachtgever. Tot je werk behoort ook licht administratief werk, zoals het bestellen van materialen en het bijhouden van checklisten en urenregistraties. Je bent hier nauwkeurig in. Bovendien draai je, naast je reguliere werkzaamheden, periodiek een consignatiedienst.

  Wat vragen wij van je?

  • Je hebt minimaal een mbo werk- en denkniveau, richting W-installatietechniek.
  • Je hebt vakspecialistische cursussen gevolgd zoals F-gassen, SCIOS of MRK-A. 
  • Je hebt affiniteit met Meet- & Regeltechniek.
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een beheer- en onderhoudsomgeving (utiliteit).
  • Je kunt goed overweg met een computer en -toepassingen.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en VCA Basis.
  • Je bent in het bezit van een VOG.
  • Je bent bereid mee te draaien in de consignatiedienst.

  Waar ben jij sterk in?

  • Je bent flexibel, klantgericht en kunt het overzicht goed behouden.
  • Je bent oplossingsgericht en weet van aanpakken.
  • Je bent integer, betrokken en neemt je verantwoordelijkheid.
  • Je kunt goed communiceren en samenwerken.
  • Je hebt een goed technisch inzicht en werkt zeer nauwkeurig.
  • Je bent leergierig en maakt je nieuwe (product)kennis, normen en voorschriften snel eigen.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

  Wat krijg je ervoor terug?

  • Een afwisselende, veelzijdige baan in een prachtig familiebedrijf.
  • Je krijgt volop ruimte om verder te leren en door te groeien. 
  • De primaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Technisch Installatiebedrijf.
  • Je bent verzekerd van prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 5. (service)technicus Telematica

  Reacties uitgeschakeld voor (service)technicus Telematica

  Voor een bedrijf in Ootmarsum zoeken wij per direct een (service)technicus Telematica. Het bedrijf waar jij voor komt te werken is een modern familiebedrijf. Persoonlijk, betrokken en betrouwbaar. Een familie die bestaat uit gedreven aanpakkers.

  Telematica installaties zijn ontzettend belangrijk voor communicatie, veiligheid en comfort binnen organisaties. Wij zoeken een (service) Technicus die zorgt dat ze optimaal werken. Ben jij klant- en oplossingsgericht, een teamspeler en vind je dat je na je mbo opleiding Elektrotechniek nog lang niet bent uitgeleerd? Dan is deze baan echt iets voor jou!

  Wat ga je doen?
  Als (service) Technicus ben je verantwoordelijk voor het installeren, programmeren, onderhouden en storingsvrij houden van Telematica installaties van (middel)grote utiliteitsprojecten, voornamelijk in de gezondheidszorg. Het kan hierbij gaan om (een uitbreiding van) de bestaande installatie of de aanleg van een nieuwe installaties op het gebied van actieve en passieve netwerken, data- en telefooninstallaties en zorgsystemen. Het kan voorkomen dat je voor bepaalde projecten ook de elektrotechnische werkzaamheden uitvoert. Je gaat zowel zelfstandig als met collega’s op pad. Tot je werk behoort ook licht administratief werk, zoals het bestellen van materialen, het verzorgen van revisiegegevens en het bijhouden van  checklisten en de urenregistratie. Je bent hier nauwkeurig in. Bovendien draai je, naast je reguliere werkzaamheden, periodiek een consignatiedienst.

  Met wie werk je samen?
  Je maakt deel uit van het enthousiaste en hechte team, met wie je regelmatig overlegt.  Ook gaat het team regelmatig op bijscholing. Daarnaast werk je ook nauw samen met jouw collega’s van de andere disciplines.

  Wat vragen wij van je?

  • Je hebt een mbo denk- en werkniveau, richting Elektrotechniek.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring in telecominstallaties en netwerkinfrastructuur.
  • Je kunt goed overweg met een computer en -toepassingen.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en VCA basis.
  • Je bent in het bezit van een VOG.
  • Je bent bereid mee te draaien in de consignatiedienst.

  Waar ben jij sterk in?

  • Je bent flexibel, klantgericht en kunt het overzicht goed behouden.
  • Je bent oplossingsgericht en weet van aanpakken.
  • Je bent integer, betrokken en neemt je verantwoordelijkheid .
  • Je kunt goed communiceren en samenwerken.
  • Je hebt een goed technisch inzicht en werkt zeer nauwkeurig.
  • Je bent leergierig en maakt je nieuwe (product)kennis, normen en voorschriften snel eigen.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

  Wat krijg je ervoor terug?

  • Een afwisselende, veelzijdige baan in een prachtig familiebedrijf.
  • Je krijgt volop ruimte om verder te leren en door te groeien. 
  • De primaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Technisch Installatiebedrijf.
  • Je bent verzekerd van prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 6. Servicetechnicus W-utiliteit

  Reacties uitgeschakeld voor Servicetechnicus W-utiliteit

  Voor een bedrijf in Ootmarsum zoeken wij per direct een servicetechnicus W Utiliteit. Het bedrijf waar jij voor komt te werken is een modern familiebedrijf. Persoonlijk, betrokken en betrouwbaar. Een familie die bestaat uit gedreven aanpakkers.

  Een Servicetechnicus die de HVAC-installaties van onze klanten in topconditie houdt. Die je technisch niets kunt wijsmaken, maar die wel goed kan communiceren met collega’s en klanten. Die zijn mbo-opleiding W-Installatietechniek heeft aangevuld met vakgerichte cursussen…

  Wat ga je doen?
  Als Servicetechnicus ben jij dé vakman die ervoor zorgt dat de HVAC-installaties van onze opdrachtgevers in topconditie zijn. Daarnaast loop je niet weg voor wat E-werkzaamheden. De basis van je werkzaamheden bestaat uit het verrichten van onderhoud en/of het oplossen van storingen en het uitvoeren van kleine regieklussen. Je bent een allround technicus met kennis van allerlei verschillende installaties en systemen. Techniek is de basis van je vak, maar je weet dat communicatie en klantgerichtheid essentieel zijn voor een tevreden opdrachtgever. Tot je werk behoort ook licht administratief werk, zoals het bestellen van materialen en het bijhouden van checklisten en urenregistraties. Je bent hier nauwkeurig in. Bovendien draai je, naast je reguliere werkzaamheden, periodiek een consignatiedienst.

  Wat vragen wij van je?

  • Je hebt minimaal een mbo werk- en denkniveau, richting W-installatietechniek.
  • Je hebt vakspecialistische cursussen gevolgd zoals F-gassen, SCIOS of MRK-A. 
  • Je hebt affiniteit met Meet- & Regeltechniek.
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een beheer- en onderhoudsomgeving (utiliteit).
  • Je kunt goed overweg met een computer en -toepassingen.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en VCA Basis.
  • Je bent in het bezit van een VOG.
  • Je bent bereid mee te draaien in de consignatiedienst.

  Waar ben jij sterk in?

  • Je bent flexibel, klantgericht en kunt het overzicht goed behouden.
  • Je bent oplossingsgericht en weet van aanpakken.
  • Je bent integer, betrokken en neemt je verantwoordelijkheid.
  • Je kunt goed communiceren en samenwerken.
  • Je hebt een goed technisch inzicht en werkt zeer nauwkeurig.
  • Je bent leergierig en maakt je nieuwe (product)kennis, normen en voorschriften snel eigen.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

  Wat krijg je ervoor terug?

  • Een afwisselende, veelzijdige baan in een prachtig familiebedrijf.
  • Je krijgt volop ruimte om verder te leren en door te groeien. 
  • De primaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Technisch Installatiebedrijf.
  • Je bent verzekerd van prima secundaire arbeidsvoorwaarden.