Werkgevers

Sinds 1979
Direct persoonlijk contact
Voor werknemers en werkgevers
100% betrouwbaar

Wij werken voor werkgevers

Al meer dan 40 jaar zijn wij een ondernemend familiebedrijf dat bekend staat om betrokkenheid, een persoonlijke benadering en een snelle schakeling. Bij Start to work zijn gedrevenheid, passie, ambitie, ondernemerschap en no-nonsens de kernwaarden die zowel onze familie als onze organisatie drijven. Sinds 1979 hebben we waardevolle expertise en ervaring opgebouwd, waardoor we een betrouwbare partner zijn geworden op het gebied van uitzenden, verlonen, detacheren en ZZP-bemiddeling. Onze betrokkenheid bij zowel opdrachtgevers als kandidaten staat centraal in alles wat we doen. We geloven in het creëren van langdurige relaties, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds succes. Met een persoonlijke benadering begrijpen we de unieke behoeften en doelstellingen van zowel bedrijven als werkzoekenden, waardoor we in staat zijn om maatwerkoplossingen te bieden die perfect passen.

Bij Start to work zetten we ons in om snel te schakelen en efficiënt te handelen. We begrijpen dat de arbeidsmarkt voortdurend verandert en dat flexibiliteit essentieel is. Met onze snelheid en wendbaarheid kunnen we inspelen op de dynamiek van de markt en tegemoetkomen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Ben je op zoek naar gekwalificeerd personeel? Wij zijn er om je te ondersteunen. Samen met jou bouwen we aan succes en groei.

Familiebedrijf sinds 1979

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Ons team is landelijk actief en opereert in iedere denkbare branche. We hebben een breed en innovatief HR dienstenpakket en bieden een totaaloplossing voor al uw HR-vraagstukken. Wij zijn een full-service uitzendbureau die uw organisatie in zijn totaliteit ontzorgt. Wij bieden de volgende dienstverlening aan;

 • Uitzenden
 • Detachering
 • ZZP bemiddeling
 • Verloning
 • Housing
 • Inhouse services

Onze locaties

Ontdek onze landelijke dekking vanuit 6 strategische locaties!

Bij Start to work begrijpen we dat een sterke lokale aanwezigheid essentieel is om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn. Daarom zijn we trots om te kunnen zeggen dat we opereren vanuit 6 strategisch gelegen locaties door het hele land.

Met onze vestigingen in Nieuw-Amsterdam, Emmen, Groningen, Assen, Nijverdal en Den Haag zijn we in staat om een landelijke dekking te bieden en snel en efficiënt te reageren op de behoeften van onze opdrachtgevers, waar ze zich ook bevinden.

Nieuw-Amsterdam

Industrieweg 44
7833 HV Nieuw-Amsterdam
Tel.: (0591) 74 53 42

Groningen

Rigaweg 34
9723 TH Groningen
Tel.: (085) 48 31 85 7

Assen

Australiëweg 4
9407 TE Assen
Tel.: (0592) 74 93 02

Den-Haag

Binckhorstlaan 36
2516 BE Den Haag
Tel.: (085) 48 31 85 7

NIJVERDAL

Rudolf Dieselstraat 1 13
7442 DR Nijverdal
Tel.: (085) 48 31 85 7

certificeringen

Als organisatie begrijpen wij dat het werken met een betrouwbare partner op het gebied van uitzenden van cruciaal belang is. Daarom hechten wij veel waarde aan het behalen en behouden van relevante certificeringen die voldoen aan de hoogste normen in onze branche. Hieronder vindt u een overzicht van onze certificaten:

Wij zijn trots op deze certificaten en zien ze als een bevestiging van onze professionaliteit, integriteit en betrouwbaarheid. Ze bieden u als klant de zekerheid dat u samenwerkt met een gecertificeerde partner die voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

 • “Start to work doet er alles aan om een geschikte baan voor je te vinden. Dit is ook gelukt!”

  Doede Scheper | DAV-2

 • “Wij als Ecosolve zijn zeer tevreden over het door jullie geleverde personeel.”

  Mischa van Zutphen | Ecosolve B.V.

 • “Zeer tevreden over de werkwijze en mijn factuur wordt altijd op afgesproken termijn betaald”

  Vincent Vrolijk en co. | Sloper bij NNSC B.V.

 • “De omgang en de werkzaamheden bevallen mij perfect!”

  Danuel | DAV-2 bij Flory Asbestverwijdering

 • “Hier krijg ik de kans om mijzelf te ontwikkelen”

  Barry | Leerling schilder

 • “Fijne en leerzame werkplek bij een écht familiebedrijf!”

  Stijn Ebbing | Intercedent bij Start to work

 • “Goed personeel en daadkrachtige collega’s”

  Sjoerd Helmhout | Flory Asbestverwijdering

Uitzenden

Start to work is uw ervaren partner op het gebied van uitzenden, detacheren en verlonen. Met ons brede netwerk en diepgaande kennis weten we dagelijks succesvol te bemiddelen tussen vraag en aanbod. Onze vakkundige en betrouwbare medewerkers zijn experts in hun vakgebied, en staan garant voor de kwaliteit die wij nastreven. Of u nu uw personeelsbestand flexibel wilt houden of op zoek bent naar snelle opvang tijdens (seizoens)pieken, ziekte of vakanties, bij Start to Work bent u aan het juiste adres. Wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten op uw specifieke behoeften en zorgen voor een naadloze integratie van onze medewerkers in uw organisatie. Vertrouw op ons voor vakkundig personeel waarop u kunt rekenen.

Detacheren

Wij bieden de ideale oplossing wanneer u behoefte heeft aan versterking voor een bepaalde periode. Of het nu gaat om een belangrijk project, tijdelijke vervanging van een vaste medewerker of seizoensarbeid, detachering biedt een snelle en geschikte oplossing. Onze ervaren professionals beginnen direct voor u te werken, zodat u snel over vakkundig personeel beschikt.

Bij detachering treedt de gedetacheerde medewerker voor een bepaalde periode in dienst bij Start to work. Wij nemen alle werkgeversverplichtingen op ons, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de administratieve en juridische aspecten. Mocht de samenwerking goed bevallen, dan bestaat de mogelijkheid om de gedetacheerde medewerker uiteindelijk zelf in dienst te nemen.

Met detacheren geniet u van diverse voordelen, zoals het niet hebben van de werknemer op uw loonlijst, beperkte werkgeversrisico’s, geen werkgeversverplichtingen en flexibele personeelsinzet bij projecten en reorganisaties. Daarnaast kunt u rekenen op gespecialiseerd en vakkundig personeel dat direct inzetbaar is.

Verlonen

Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor uw loonadministratie op ons, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Als betrouwbare partner begrijpen we dat u geen tijd heeft voor de complexiteit van de loonadministratie en daarom bieden wij een zorgeloze uitbesteding aan.

Onze dienstverlening omvat verschillende aspecten van de loonadministratie, waaronder:

 • Het juridische werkgeverschap;
 • Het correct en op tijd uitbetalen van lonen;
 • De arbeidscontracten en loonadministratie;
 • De loonstroken;
 • De administratie van ziekmeldingen en betermeldingen;
 • De registratie van de gewerkte uren;
 • Reservering van het vakantiegeld;
 • De jaaropgave;
 • De betaling van de loonheffingen en sociale premies;

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het uitbesteden van uw personeelsadministratie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij staan klaar om u te ondersteunen en u te voorzien van een betrouwbare en professionele loonadministratie.

Re-integratie

Bij onze re-integratiediensten streven we ernaar om mensen die langdurig geen werk hebben gehad te ondersteunen bij het vinden van een passende baan. We begrijpen dat er vaak psychische of fysieke uitdagingen zijn die de afstand tot de arbeidsmarkt vergroten. Onze begeleiding en coaching zijn gericht op het verbeteren van het welzijn van onze cliënten, het vergroten van zelfinzicht en het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden. Tijdens het traject maken we duidelijke afspraken over de duur en de frequentie van overleg over de voortgang.Tijdens een werkervaringsperiode krijg je de kans om aan het werk te gaan en te wennen aan een nieuwe omgeving. We beoordelen of jij, het bedrijf en het werk goed bij elkaar passen. Als alles goed bevalt, kan er mogelijk een nieuwe baan uit voortkomen. Onze coach zorgt voor de plaatsingsafspraken, verzorgt de administratieve afhandeling en onderhoudt contact met jou en de werkgever.

Ons doel is om jou te helpen bij het succesvol re-integreren in het arbeidsproces, met de juiste ondersteuning en begeleiding.

Social Return On Investment (SROI)

Bij ons staat menselijk handelen centraal. Wij geloven in de kracht van social return on investment (SROI) en hechten grote waarde aan het creëren van duurzame werkgelegenheid voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Met ons goed uitgewerkte model hebben wij meerdere mensen in vast dienstverband kunnen plaatsen bij diverse opdrachtgevers. Zowel intern als op de werkvloer besteden wij veel aandacht aan het opleiden en begeleiden van medewerkers in dit traject. We werken nauw samen met verschillende instanties en organisaties om ervoor te zorgen dat dit traject succesvol verloopt. Het is voor ons een belangrijke missie om een positieve sociale impact te realiseren.

Als ondernemer profiteert u van de toegevoegde waarde van SROI. Het biedt u de kans om opnieuw naar uw werkzaamheden te kijken en deze efficiënter in te vullen. Daarnaast draagt u bij aan sociale doelstellingen en investeert u in de toekomst van individuen en de samenleving als geheel.

Wilt u samen met ons investeren in een mensgerichte aanpak en een duurzame toekomst? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers, zij staan klaar om u verder te helpen.

certificeringen

Als organisatie begrijpen wij dat het werken met een betrouwbare partner op het gebied van uitzenden van cruciaal belang is. Daarom hechten wij veel waarde aan het behalen en behouden van relevante certificeringen die voldoen aan de hoogste normen in onze branche. Hieronder vindt u een overzicht van onze certificaten:

Wij zijn trots op deze certificaten en zien ze als een bevestiging van onze professionaliteit, integriteit en betrouwbaarheid. Ze bieden u als klant de zekerheid dat u samenwerkt met een gecertificeerde partner die voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière, een nieuw project of heb je een andere vraag? Wij staan je graag te woord en helpen je graag verder.