glasvezelmonteurs

Sinds 1979
Direct persoonlijk contact
Voor werknemers en werkgevers
100% betrouwbaar

Als Allround Glasvezelmonteur werk je aan het preventief- en correctief onderhoud van glasvezelnetwerken. Daarnaast ben je betrokken bij het realiseren van na-aansluitingen in nieuwbouw/reconstructieprojecten en binneninstallaties van klanten. Je zult actief zijn in de regio om bij te dragen aan de ontwikkeling van het glasvezelnetwerk.

Jouw taken zullen bestaan uit het oplossen van incidenten in het glasvezelnetwerk, herstellen van schades veroorzaakt door anderen (bijvoorbeeld tijdens graafwerkzaamheden), het voorzien van nieuwbouwwoningen van glasvezelaansluitingen, en meewerken aan reconstructieprojecten waarbij kabels en leidingen moeten worden verlegd. Het werk is afwisselend en uitdagend, waarbij je wordt uitgedaagd om jouw werkzaamheden correct, efficiënt en met hoge kwaliteit uit te voeren.

Om in aanmerking te komen voor deze functie wordt verwacht dat je de nodige ervaring hebt als glasvezelmonteur, een theoretische achtergrond op mbo-niveau of voldoende werkervaring hebt om zelfstandig te kunnen werken. Je moet ervaring hebben in het lassen van glasvezel, zowel ondergronds als bovengronds, en in het uitvoeren van OTDR metingen. Daarnaast moet je beschikken over de benodigde en actuele certificering voor het lassen en meten van glasvezel. Een geldig rijbewijs B(E) is vereist, en ervaring in storingsoplossing in het netwerk in alle drie de lagen (netwerk, belichten en diensten) wordt ook verwacht.

De arbeidsvoorwaarden zijn gunstig en omvatten onder andere een prima salaris, afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. Daarbovenop krijg je een persoonlijk keuzebudget van 18%, inclusief 8% vakantiegeld en 5,2% ADV. Dit budget kun je naar eigen voorkeur inzetten, bijvoorbeeld voor extra verlofdagen. Je krijgt 20 vakantiedagen en 4,5 dag spaarverlof, een vaste eindejaarsuitkering van 3,7%, en een jaarlijks Duurzaam Inzetbaarheidsbudget van € 500,-. Verder kun je gebruikmaken van een collectieve zorgverzekering, waarbij je een bijdrage van € 360,- per jaar kunt ontvangen als je aanvullend verzekerd bent. Ook wordt er een bedrijfsbus en koffiegeldvergoeding voorzien. Bovendien biedt de werkgever je de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Direct solliciteren?

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.