Over ons

Start to work is een uitzendbureau en opgericht op 16 februari 2017 door de gebr. Flory en is gevestigd te Nieuw-Amsterdam en Groningen. Al sinds 1979 zijn wij een ondernemend familiebedrijf en staan wij bekend om onze persoonlijke benadering, betrokkenheid en het snelle schakelen. Samen met de gedrevenheid, passie en ambitie zijn betrouwbaarheid, korte lijnen en no-nonsense de belangrijkste kernwaarden binnen onze organisatie. Wij verwachten zowel van onszelf, maar ook van onze medewerkers dat er altijd het gewenste resultaat wordt geleverd. Wij zijn een jong, ambitieus, enthousiast en gezellig team. Door ons brede en landelijke netwerk weten wij overal in iedere sector met succes te bemiddelen. 

Met de expertise en de ervaring die wij in de voorbije jaren hebben opgebouwd zijn wij gegarandeerd een betrouwbare partner op het gebied van uitzenden, detacheren en verlonen. Wij onderscheiden ons door de gedrevenheid, passie en ambitie binnen onze organisatie. Iedereen zit bij ons op de juiste plek. Wij zijn landelijk actief en kunnen u overal bedienen, niets is voor ons te gek. 

Wat doen wij?

Start to work is specialist op het gebied van payrolling, detacheren en uitzenden. U kunt ons inschakelen met betrekking tot het uitzenden en het werven van personeel, maar ook kunnen wij uw salarisadministratie geheel zorgeloos uit handen nemen.

Wij investeren graag in onze mensen, dit houdt in dat omscholen en bijscholen dan ook voor ons van essentieel belang is. De juiste kandidaat op de juiste (werk)plek maakt dan ook ons dagelijkse doel.

Onze locaties

  • Industrieweg 44
    7833 HV Nieuw-Amsterdam
    (0591) 74 53 42
  • Rigaweg 34
    9723 TH Groningen
    (085) 48 31 85 7