Over ons - Hét uitzendbureau voor echte vakmensen! | Start to work

Over ons

Start to work is een uitzendbureau en is opgericht op 16 februari 2017 door de gebroeders Leroy Flory en Jordy Flory. Al sinds 1979 zijn wij een ondernemend familiebedrijf en staan wij bekend om onze betrokkenheid, onze persoonlijke benadering en het snelle schakelen. Gedrevenheid, passie, ambitie, ondernemend en no-nonsens zijn de kernwaarden binnen onze familie en zo ook binnen onze organisatie die bestaat uit meer dan 80 werknemers. Op onze hoofdvestiging in Nieuw-Amsterdam zitten wij dagelijks op kantoor met Jordy, Chris, Stijn en Leroy.

Met de expertise en de ervaring die wij in de voorbije jaren hebben opgebouwd zijn wij gegarandeerd een betrouwbare partner op het gebied van uitzenden, verlonen, detacheren en re-integreren van personeel. Wij onderscheiden ons door de gedrevenheid, passie en ambitie binnen onze organisatie. Iedereen zit bij ons op de juiste plek. Ons team is landelijk actief en opereert in iedere branche. Wij bemiddelen o.a. in bouw, techniek, productie, logistiek, schoonmaak, horeca en evenementen.

Wat wij doen

Wij houden ons bezig met het uitzenden, detacheren, re-integreren en verlonen van personeel. Ons team is landelijk actief en opereert in iedere branche, zo kunnen wij onze goede relaties naar wens bedienen. Onze kracht ligt hem in ons brede en landelijke netwerk, daardoor weten wij dagelijks de juiste match tussen werkzoekende en werkgever te bewerkstelligen. Ook kunnen wij uw organisatie “inhouse” ondersteunen, dit houdt in dat wij bij de onderling afgesproken uren bij u op kantoor werven naar geschikte kandidaten voor uw organisatie. Het voordeel? Snel schakelen bij sollicitaties, ontzorgen in de P&O, telefonie en nog veel meer.

Ons team

Onze locaties

 • Industrieweg 44
  7833 HV Nieuw-Amsterdam
  (0591) 74 53 42
 • Rigaweg 34
  9723 TH Groningen
  (085) 48 31 85 7
 • Australiëweg 4
  9407 TE Assen
  (0592) 74 93 02
 • Binckhorstlaan 36
  2516 BE Den Haag
  (085) 48 31 85 7