Over ons

Start to work is een uitzendbureau en is opgericht op 16 februari 2017 door de gebroeders Leroy- en Jordy Flory. Al sinds 1979 zijn wij een ondernemend familiebedrijf en staan wij bekend om onze betrokkenheid, onze persoonlijke benadering en het snelle schakelen. Gedrevenheid, passie, ambitie, ondernemend en no-nonsens zijn de kernwaarden binnen onze familie en zo ook binnen onze organisatie die bestaat uit meer dan 50 collega’s. Ons motto luidt dan ook: niet lullen, maar realiseren!

Met de expertise en de ervaring die wij in de voorbije jaren hebben opgebouwd zijn wij gegarandeerd een betrouwbare partner op het gebied van uitzenden, verlonen, detacheren en re-integreren van personeel. Wij onderscheiden ons door de gedrevenheid, passie en ambitie binnen onze organisatie. Iedereen zit bij ons op de juiste plek. Ons team is landelijk actief in iedere branche. 

Wat wij doen

Wij houden ons bezig met het uitzenden, detacheren, re-integreren en verlonen van personeel. Ons team is landelijk actief en opereert in iedere branche, zo kunnen wij onze goede relaties naar wens bedienen. Onze kracht ligt hem in ons brede en landelijke netwerk, daardoor weten wij dagelijks de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever te bewerkstelligen. Ook kunnen wij uw organisatie ondersteunen door middel van een inhouse constructie, dit houdt in dat wij parttime of fulltime bij u op kantoor proactief werven naar geschikte kandidaten voor uw organisatie.

Ons team

Leroy Flory​

Jordy Flory​

Stijn Ebbing​

Onze locaties

  • Industrieweg 44
    7833 HV Nieuw-Amsterdam
    (0591) 74 53 42
  • Rigaweg 34
    9723 TH Groningen
    (085) 48 31 85 7