Over Start to Work

Sinds 1979
Direct persoonlijk contact
Voor werknemers en werkgevers
100% betrouwbaar

Wij zijn Start to Work

Welkom bij Start to work, al meer dan 40 jaar een ondernemend familiebedrijf dat bekend staat om betrokkenheid, een persoonlijke benadering en een snelle schakeling. Bij ons zijn gedrevenheid, passie, ambitie, ondernemerschap en no-nonsense de kernwaarden die zowel onze familie als onze organisatie drijven. Sinds 1979 hebben we waardevolle expertise en ervaring opgebouwd, waardoor we een betrouwbare partner zijn geworden op het gebied van uitzenden, verlonen, detacheren, re-integratie en ZZP-bemiddeling.

Onze betrokkenheid bij zowel opdrachtgevers als kandidaten staat centraal in alles wat we doen. We geloven in het creëren van langdurige relaties, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds succes. Met een persoonlijke benadering begrijpen we de unieke behoeften en doelstellingen van zowel bedrijven als werkzoekenden, waardoor we in staat zijn om maatwerkoplossingen te bieden die perfect passen. Bij Start to work zetten we ons in om snel te schakelen en efficiënt te handelen. We begrijpen dat de arbeidsmarkt voortdurend verandert en dat flexibiliteit essentieel is. Met onze snelheid en wendbaarheid kunnen we inspelen op de dynamiek van de markt en tegemoetkomen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Of je nu op zoek bent naar gekwalificeerd personeel om jouw team te versterken of naar nieuwe carrièremogelijkheden om jouw ambities waar te maken, wij zijn er om je te ondersteunen. Samen met jou bouwen we aan succes en groei.

Familiebedrijf sinds 1979

Wat wij doen

Ons toegewijde team van experts is landelijk actief en biedt onze diensten aan in iedere denkbare branche. Of je nu op zoek bent naar tijdelijk personeel om piekmomenten op te vangen, gekwalificeerde professionals voor langdurige projecten of ondersteuning nodig hebt bij het re-integratieproces, wij staan voor je klaar. Met trots kunnen we zeggen dat ons team in staat is om aan alle aanvragen van onze relaties te voldoen. Of je nu behoefte hebt aan flexibele arbeidsoplossingen, gespecialiseerde professionals of ondersteuning bij re-integratieprocessen, ons ervaren team staat voor je klaar. We streven ernaar om samen met jou succes te behalen en een waardevolle partner te zijn in jouw groei en succes. Wij begrijpen dat elke organisatie unieke uitdagingen en eisen heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten op jouw specifieke situatie.

 • UITZENDEN
 • DETACHERING
 • ZZP BEMIDDELING
 • VERLONING
 • RE-INTEGRATIE

Onze locaties

Ontdek onze landelijke dekking vanuit 6 strategische locaties!

Bij Start to work begrijpen we dat een sterke lokale aanwezigheid essentieel is om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn. Daarom zijn we trots om te kunnen zeggen dat we opereren vanuit 6 strategisch gelegen locaties door het hele land.

Met onze vestigingen in Nieuw-Amsterdam, Emmen, Groningen, Assen, Nijverdal en Den Haag zijn we in staat om een landelijke dekking te bieden en snel en efficiënt te reageren op de behoeften van onze opdrachtgevers, waar ze zich ook bevinden.

Nieuw-Amsterdam

Industrieweg 44
7833 HV Nieuw-Amsterdam
Tel.: (0591) 74 53 42

Groningen

Rigaweg 34
9723 TH Groningen
Tel.: (085) 48 31 85 7

Assen

Australiëweg 4
9407 TE Assen
Tel.: (0592) 74 93 02

Den-Haag

Binckhorstlaan 36
2516 BE Den Haag
Tel.: (085) 48 31 85 7

NIJVERDAL

Rudolf Dieselstraat 1 13
7442 DR Nijverdal
Tel.: (085) 48 31 85 7

Missie en visie

Bij Start to work Uitzendgroep, een enthousiaste en snelgroeiende uitzendorganisatie, is onze missie om een positieve impact te hebben op het leven van mensen door hoogwaardige uitzendservices te bieden. We streven ernaar om kwaliteit voorop te stellen in alles wat we doen, zowel in het matchen van talent met de juiste vacatures als in het leveren van uitstekende ondersteuning aan zowel onze klanten als onze uitzendkrachten. Onze passie voor het creëren van kansen en het bevorderen van gelijkheid motiveert ons om een inclusieve en diverse werkplek te bevorderen, waarin iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Door ons in te zetten voor groei, ontwikkeling en het stimuleren van carrièrekansen, streven we ernaar om een positieve verandering te bewerkstelligen in de levens van zowel individuen als gemeenschappen.

Onze visie bij Start to work is om een toonaangevend uitzendbureau te zijn dat bekend staat om zijn uitmuntende kwaliteit, groei en bevordering van gelijkheid. We streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor zowel werkgevers als uitzendkrachten, waarbij we waarde toevoegen aan hun organisaties en carrières. We hechten veel belang aan groei en ontwikkeling, en willen zowel onze klanten als onze uitzendkrachten de tools en kansen bieden om hun potentieel volledig te benutten. Door actief te streven naar gelijkheid en diversiteit in onze dienstverlening en interne processen, willen we een inclusieve en eerlijke arbeidsmarkt bevorderen. Ons enthousiasme en onze inzet voor kwaliteit vormen de basis van ons succes en we blijven ons richten op het leveren van hoogwaardige uitzendservices die zowel onze klanten als uitzendkrachten ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Samen creëren we een wereld waarin groei en gelijkheid hand in hand gaan!

certificeringen

Als organisatie begrijpen wij dat het werken met een betrouwbare partner op het gebied van uitzenden van cruciaal belang is. Daarom hechten wij veel waarde aan het behalen en behouden van relevante certificeringen die voldoen aan de hoogste normen in onze branche. Hieronder vindt u een overzicht van onze certificaten:

Wij zijn trots op deze certificaten en zien ze als een bevestiging van onze professionaliteit, integriteit en betrouwbaarheid. Ze bieden u als klant de zekerheid dat u samenwerkt met een gecertificeerde partner die voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

 • “Start to work doet er alles aan om een geschikte baan voor je te vinden. Dit is ook gelukt!”

  Doede Scheper | DAV-2

 • “Wij als Ecosolve zijn zeer tevreden over het door jullie geleverde personeel.”

  Mischa van Zutphen | Ecosolve B.V.

 • “Zeer tevreden over de werkwijze en mijn factuur wordt altijd op afgesproken termijn betaald”

  Vincent Vrolijk en co. | Sloper bij NNSC B.V.

 • “De omgang en de werkzaamheden bevallen mij perfect!”

  Danuel | DAV-2 bij Flory Asbestverwijdering

 • “Hier krijg ik de kans om mijzelf te ontwikkelen”

  Barry | Leerling schilder

 • “Fijne en leerzame werkplek bij een écht familiebedrijf!”

  Stijn Ebbing | Intercedent bij Start to work

 • “Goed personeel en daadkrachtige collega’s”

  Sjoerd Helmhout | Flory Asbestverwijdering

Waarmee kunnen we jou helpen?

Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière, een nieuw project of heb je een andere vraag? Wij staan je graag te woord en helpen je graag verder.