Ervaringen

Mischa van Zutphen - Ecosolve B.V.

Wij als Ecosolve zijn zeer tevreden over het door jullie geleverde personeel!

Voor een project hebben wij gebruik gemaakt van inleenpersoneel van Start to Work. De communicatie met kantoor voorafgaande aan de werkzaamheden was duidelijk waarbij er ook rekening is gehouden met onze wensen alsmede de specifieke eisen ten behoeve van het project. De ingeleende medewerkers van Start to work waren netjes, altijd op tijd, communicatief goed en het belangrijkste; ze hebben gewoon goed werk verricht. Onze klant was zeer tevreden over het behaalde resultaat! Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Start to work en zullen zeker in de toekomst gebruik blijven maken van hun diensten!

CELESTE - KDV EMMEN

Betrokken en uitstekende communicatie!

Ik ben zeer tevreden over het contact met Start to Work en de opdrachtgever. Bij vragen wordt er snel gereageerd en kan ik altijd contact opnemen. Goede sollicitatietips meegekregen toen ik heenging en na mijn sollicitatie en eerste werkdag nog steeds geïnteresseerd en betrokken. 

SJOERD HELMHOUT - FLORY ASBESTVERWIJDERING

Goed personeel en daadkrachtige collega’s!

Goed personeel en daadkrachtige collega’s die met humor en doorzettingsvermogen hun doelen bereiken, en derhalve hun steentje bijdragen zodat wij onze projecten binnen de gestelde termijn kunnen opleveren. Ik heb altijd met veel plezier met de door jullie geleverde personeel leden samengewerkt.

DENNIS - ZZP SLOOPWERKEN

Goede werkomstandigheden!

Ik ben ZZPer en werkzaam via Start to work bij als sloper. Goede werkomstandigheden en altijd netjes binnen 3 dagen geld. 

SASCHA – HANDSLOPER

Bevalt zeer goed!

Ben al voor een langere tijd in dienst bij Start to Work en werk momenteel in de sector sloop(bouw). Bevalt mij goed en er zijn veel dingen mogelijk in goed overleg, en genoeg doorgroeimogelijkheden. Zijn altijd netjes op tijd met loon en eerlijk tegen het personeel.

ROBIN SCHUILING – STAGIAIR COMMERCIELE ECONOMIE

Fijne en leerzame periode!

In de laatste fase van mijn opleiding heb ik mijn stageperiode mogen doen bij Start to Work. Naast een super fijne maar voornamelijke leerzame periode heb ik onderdeel mogen zijn van een ontzettend mooi en innovatief bedrijf. Ik wil Leroy ontzettend bedanken voor de goede en prettige begeleiding in mijn stagetraject. 

Liever ons laten zoeken?

Upload je CV en profiteer van de onderstaande voordelen:

  • Werk bij gerenommeerde opdrachtgevers
  • Jij bepaalt hoe en wanneer je reactie wilt
  • Werk bij jou in de regio
Zoek voor mij