Ervaringen - Hét uitzendbureau voor echte vakmensen! | Start to work

Ervaringen

Danuel | DAV-2 bij Flory Asbestverwijdering

De omgang en de werkzaamheden bevallen mij perfect!

Mijn naam is Danuel en inmiddels ben ik 4 jaar werkzaam als asbestsaneerder bij Flory Asbestverwijdering. De werkzaamheden bij Flory bevallen perfect, zowel bij Flory als Start to work gaan ze vriendelijk, behulpzaam en collegiaal met hun personeel om. Ik krijg genoeg kansen en voldoende vrijheid om mijzelf te ontwikkelen en ik werk dagelijks met fijne collega’s. Ik heb nog wel de ambitie om mijzelf te ontwikkelen en door te groeien tot leidinggevende DTA. Wat mij betreft ga ik niet meer bij Flory of Start to work weg en sluit ik hier mijn loopbaan carrière af.

Barry | Leerling schilder

Hier krijg ik de kans om mijzelf te ontwikkelen

Mijn naam is Barry en ik ben als leerling schilder begonnen bij Profiwall. Ik vind het schildersvak geweldig, na- en tijdens mijn schilders opleiding wist ik al dat dit was wat ik wilde doen. Start to work en Profiwall geven mij de mogelijkheid om alle fijne kneepjes van het vak te leren. Ik ben erachter gekomen dat je meer dingen leert als je dingen gewoon doet en vrij wordt gelaten in de werkzaamheden die je uitvoert, dit geeft mij een verantwoordelijkheidsgevoel en ik hier kan ik goed mee omgaan. Ik kreeg direct verantwoordelijke taken, omdat ik ook aangaf dat ik dat fijn vind. Mijn doel is om een allround schilder te worden. Ook zou ik graag op langere termijn willen leren om glas te zetten. Dit wil ik graag leren zodat ik ook zelfstandig op klussen kan werken en ik altijd flexibel ben. Ik hoop dit te kunnen leren bij Profiwall en door te groeien binnen deze fijne organisatie.

Stijn Ebbing | Intercedent bij Start to work

Fijne en leerzame werkplek bij een écht familiebedrijf!

Ik ben inmiddels bijna een jaar bij Start to work in dienst en ik vervul de functie bij onze vestiging in Nieuw-Amsterdam als intercedent. Ik word omschreven als een spin in het web als het gaat om het plegen van acquisitie en werven van potentiële collega’s. Mijn keuze ging direct naar Start to work omdat het een écht familiebedrijf is die altijd rekening houdt met haar collega’s. Ik heb het enorm naar mijn zin en ik hoop nog voor lange tijd deel uit te mogen én kunnen maken van dit team. Ik ga er vanuit nog een heleboel te mogen leren over o.a. de uitzendbranche en de structuur binnen de organisatie.

Sander | sloper bij Start to work

Flexibel en altijd werk!

Sander werkt al geruime tijd bij ons en is één van onze toppers in de bouw. Sander vertelde ons dat hij iedere dag met plezier naar zijn werk toegaat en dat hij het fijn vindt dat er diversiteit zit in de voorkomende werkzaamheden, geen dag is hetzelfde. Dagelijks werkt hij met de leukste collega’s en heerst er een prettige en uiteraard een veilige werksfeer op de werkvloer.

Ook vertelde Sander ons dat hij het fijn vindt om voor ons te werken omdat we bij Start to work flexibel zijn en rekening houden met zijn wensen, zo heeft hij bijvoorbeeld gevraagd om een ‘papa-dag’ op de vrijdag; geen probleem natuurlijk!

Mischa van Zutphen - Ecosolve B.V.

Wij als Ecosolve zijn zeer tevreden over het door jullie geleverde personeel!

Voor een project hebben wij gebruik gemaakt van inleenpersoneel van Start to Work. De communicatie met kantoor voorafgaande aan de werkzaamheden was duidelijk waarbij er ook rekening is gehouden met onze wensen alsmede de specifieke eisen ten behoeve van het project. De ingeleende medewerkers van Start to work waren netjes, altijd op tijd, communicatief goed en het belangrijkste; ze hebben gewoon goed werk verricht. Onze klant was zeer tevreden over het behaalde resultaat! Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Start to work en zullen zeker in de toekomst gebruik blijven maken van hun diensten!

CELESTE - KDV EMMEN

Betrokken en uitstekende communicatie!

Ik ben zeer tevreden over het contact met Start to Work en de opdrachtgever. Bij vragen wordt er snel gereageerd en kan ik altijd contact opnemen. Goede sollicitatietips meegekregen toen ik heenging en na mijn sollicitatie en eerste werkdag nog steeds geïnteresseerd en betrokken. 

SJOERD HELMHOUT - FLORY ASBESTVERWIJDERING

Goed personeel en daadkrachtige collega’s!

Goed personeel en daadkrachtige collega’s die met humor en doorzettingsvermogen hun doelen bereiken, en derhalve hun steentje bijdragen zodat wij onze projecten binnen de gestelde termijn kunnen opleveren. Ik heb altijd met veel plezier met de door jullie geleverde personeel leden samengewerkt.

DENNIS - ZZP SLOOPWERKEN

Goede werkomstandigheden!

Ik ben ZZPer en werkzaam via Start to work bij als sloper. Goede werkomstandigheden en altijd netjes binnen 3 dagen geld. 

SASCHA – HANDSLOPER

Bevalt zeer goed!

Ben al voor een langere tijd in dienst bij Start to Work en werk momenteel in de sector sloop(bouw). Bevalt mij goed en er zijn veel dingen mogelijk in goed overleg, en genoeg doorgroeimogelijkheden. Zijn altijd netjes op tijd met loon en eerlijk tegen het personeel.

ROBIN SCHUILING – STAGIAIR COMMERCIELE ECONOMIE

Fijne en leerzame periode!

In de laatste fase van mijn opleiding heb ik mijn stageperiode mogen doen bij Start to Work. Naast een super fijne maar voornamelijke leerzame periode heb ik onderdeel mogen zijn van een ontzettend mooi en innovatief bedrijf. Ik wil Leroy ontzettend bedanken voor de goede en prettige begeleiding in mijn stagetraject. 

Liever ons laten zoeken?

Upload je CV en profiteer van de onderstaande voordelen:

  • Werk bij gerenommeerde opdrachtgevers
  • Jij bepaalt hoe en wanneer je reactie wilt
  • Werk bij jou in de regio
Zoek voor mij