Help een vriend(in) aan een baan

WANNEER JIJ IN DIENST BENT VAN START TO WORK EN JIJ DRAAGT EEN NIEUWE COLLEGA AAN, KRIJG JIJ VAN ONS € 250,-!

Is een familielid, een vriend, een goede kennis, buurman of een teamgenoot momenteel werkloos of zoekt hij/zij een andere baan. Draag hem of haar dan voor bij Start to work. Wij gaan met hem of haar in gesprek en leggen een passende vacature voor. Hebben we op dat moment geen geschikte vacature beschikbaar, dan gaan we op basis van de vaardigheden en competenties opzoek om alsnog die droombaan te vinden. Wordt de aangedragen persoon aangenomen en blijft hij/zij minimaal 4 weken aan het werk? Dan verdien jij € 250,-!

PROMOOT DIT BERICHT MET JE VRIENDEN

Help jij graag een familielid, een vriend, een goede kennis, buurman of een teamgenoot aan nieuwe baan? Deel dit bericht dan op jouw socials en wie weet verdien jij binnen no-time €250,00.

Stap 1:

Stuur contactgegevens

Stuur een mail naar: [email protected] In de mail geef je aan wie je wilt aandragen. Daarnaast voeg je contactgegevens toe, zodat we jouw toekomstige collega kunnen contacten. Bij voorkeur ontvangen wij ook een cv.

Stap 2:

Uitnodiging

Wanneer wij de contactgegevens hebben ontvangen, nemen wij contact op. Wij nodigen hem of haar uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. In dit gesprek bespreken we de wensen en voorkeuren.

Stap 3:

Wij gaan op zoek

Naar aanleiding van de persoonlijke intake gaan wij op zoek naar een passende functie en organisatie. Dit doen we op basis van competenties en vaardigheden, maar vergeten hierbij de wensen en voorkeuren zeker niet.

Stap 4:

Aangenomen en bonus!

Wij leggen de vacature voor. Is het een schot in de roos? Dan start het sollicitatieproces. Wordt hij/zij aangenomen en blijft minimaal 4 weken werken? Dan heb jij na deze 4 weken 
€ 250,- op zak.

Hoe werkt het?

1. Jij bent in dienst van Start to work op het moment van aandragen van jouw nieuwe collega.
2. Jouw potentiële collega blijft minimaal 4 weken werken. Ook jij bent na deze week nog werkzaam bij Start to work.
3. Jouw potentiële collega heeft nog niet eerder voor Start to work gewerkt.